baner

  • НАЧАЛО

Награждаване на отличилите се ученици в конкурса „Моят град Бургас“

Поздравления за Димана Стефанова от 7. Б клас и Габриела Братованова от 6. Б клас, които спечелиха специална и поощрителна награда в поетичния конкурс, посветен на морето и нашия град - " Моят град Бургас". Браво!    

Представителната изява на учениците от 3.В клас на ОУ „П. Яворов“ от НП „Иновации в действие“

Участието на учениците от 3.В клас в представителната изява на ОУ "П. Яворов" от НП "Иновации в действие" на 09.05. 2024 г. показа връзката между традициите и бъдещето. Третокласниците разказаха какво са научили за тайнството на хляба и програмираха озоботите да изпълнят рецептата за Странджански гол зелник.

Честито на Поли Джурова!

Ученичката от 1.а клас Полина Джурова участва със своя арт композиция в изложението „Флора“ – гр. Бургас. За своята оригинална флорална композиция Поли получи грамота за участие и предметна награда. Честито, Поли, и продължавай да създаваш красота!

Поздравления за Калина Добринова от 3.В клас

В "Арена Бургас" се проведе Международния турнир по художествена гимнастика приз „Жулиета Шишманова“. Една от състезателките в него беше Калина Добринова от 3.В клас, която завоюва две първи места на топка и въже, второ място в ансамблово съчетание и приз за най- стилна гимнастичка. Поздравления, Кали! Пожелаваме ти още много успехи и покорени върхове!

Бинарен урок по четене и математика във втори клас

Днес в стаята на II a клас се проведе бинарен урок по четене и математика. С помощта на своите учители, учениците показаха уменията си за работа с текст и с лекота редуваха четенето с решаването на задачи. Гости в този интересен час бяха ръководството на училището, много родители и учители.